Kain Shade

Kain Shade

Katrangan singkat:

Kain rajutan kita dirancang lan dibangun kanggo ngidini aliran udara supaya sampeyan luwih adhem lan ana macem-macem faktor tutup, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kain Shade umume digunakake ing aplikasi sing ana gandhengane karo perlindungan perlindungan lan pertanian.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kain rajutan kita dirancang lan dibangun kanggo ngidini aliran udara supaya sampeyan luwih adhem lan ana macem-macem faktor tutup, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kain Shade umume digunakake ing aplikasi sing ana gandhengane karo perlindungan perlindungan lan pertanian.

35% -100% tingkat iyub-iyub

Kasedhiya ing macem-macem warna kayata putih, ireng, coklat, kuning, abang lan ijo  

Digawe saka HDPE sing stabil UV

Kuwat, awet lan tahan nyuwek lan bosok

Kasedhiya jembaré 1m- 12m, dawane panjaluk

Pita + Pita, Mono + Mono, Mono + Pita

Migunakake Kanggo

• Layar angin kanggo Lapangan Tenis

• Kolam renang nutupi / shade

• Shade kanggo sapi, jaran, lsp.

• Cepet pager kanggo layar privasi utawa istirahat angin

• alangan Taman kanggo rusa & kewan liyane.

• Kandang aman babagan konstruksi bangunan

• Shading kanggo restoran lan resort

• Sayuran utawa Kembang proteksi saka cahya sing kuwat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita