Jaring Lengan Pelindung

Jaring Lengan Pelindung

Katrangan singkat:

Jaring pelindung Cocog kanggo nglindhungi produk lan misahake produk ing kabeh proses, nangani, ngirim lan aplikasi panyimpenan. Mesh mbukak bentuk berlian ngilangi kelembapan, mula bisa nglindhungi karat lan karat. Panyimpenan ora bakal ngrusak, nyegah kerusakan ing permukaan njaba. Uga bisa digunakake kanggo bungkus woh-wohan lan sayuran, ringkes lan endah lan gampang digawa.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jaring pelindung Cocog kanggo nglindhungi produk lan misahake produk ing kabeh proses, nangani, ngirim lan aplikasi panyimpenan. Mesh mbukak bentuk berlian ngilangi kelembapan, mula bisa nglindhungi karat lan karat. Panyimpenan ora bakal ngrusak, nyegah kerusakan ing permukaan njaba. Uga bisa digunakake kanggo bungkus woh-wohan lan sayuran, ringkes lan endah lan gampang digawa.

Jaring polietilen fleksibel geser kanthi gampang liwat obyek ukuran ganjil.

Pelindung kanggo botol anggur, karya logam, kembang, sikat dandanan, lsp.

Materi: PE

Kabeh Ukuran Disesuaikan

PE Mesh Lengan Net Elastis Tubular Protective Net

Bahan: Plastik, Insipiditas Avirulent PE

Fitur utama

1. Polietilen alus, kompak, gampang disimpen, umure dawa

2. Nggunakake maneh lan nggunakake ulang, perlindungan ekonomi lan lingkungan.

3. Fleksibilitas sing dhuwur, bisa dadi bentuk sing cocog karo bagean utawa produk.

4. Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan kanthi macem-macem ukuran.

Spesifikasi

Cocog kanggo diameter diameter casing 6mm-600mm, ukuran bolong 3mm-30mm, net gram per meter, diameter kawat bolong, ukuran bolong, bisa diatur sajrone produksi. Uga bisa ngasilake miturut panjaluk pelanggan, produk tambahan duwe elastisitas sing apik.

Parameter Tabel Produk

Barang No. Jembar Ukuran bolong barang kerja φ gsm / m
TSG-WT-01 6MM 3mm 6-10MM 6g / m
TSG-WT-02 10MM 5mm 10-20MM 10g / m
TSG-WT-03 20MM 8mm 20-30MM 18g / m
TSG-WT-04 30MM 10mm 30-40MM 20g / m
TSG-WT-05 40MM 12mm 40-50MM 22g / m
TSG-WT-06 50MM 15mm 50-80MM 25g / m
TSG-WT-07 80MM 18mm 80-100MM 30g / m
TSG-WT-08 100MM 20mm 100-150MM 45g / m
TSG-WT-09 150MM 22mm 150-200MM 120g / m
TSG-WT-10 200MM 25mm 200-300MM 150g / m
TSG-WT-11 300MM 28mm 300-400MM 200g / m
TSG-WT-12 400MM 30mm 400-600MM 300g / m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita