Produk

  • Extruded Anti Bird Net

    Jaring Anti Burung sing diekstrusi

    Nglindhungi kebon sampeyan - Aja ngenteni hama, menjangan lan manuk ngrampok kebon sampeyan.

    Lindhungi kembang, woh-wohan, woh wohan beri lan sayuran lan aja lali terus ngrusak wong liya.

    Gampang dipasang, praktis lan aman, jala tahan lama sing tahan suwene pirang-pirang taun.

    Struktur pendhukung manuk nggawe cahya lan kelembapan bisa nggayuh woh lan palawija.

    100% Merek anyar lan kualitas tinggi.

  • Knitted Anti Bird Net

    Rajutan Anti Burung Rajutan

    Jaring anti manuk rajutan digawe saka monofilament HDPE lan menehi perlindungan jangka panjang kanggo kabeh jinis tanduran lan tanduran tumrap kabeh manuk lan predator. Kisaran jembar kasedhiya nganti 20m kanggo wilayah sing luwih gedhe. Jangka umur netane 4-6 taun, gumantung karo kondisi panggunaan. Produk iki bisa digunakake bebarengan karo kurungan woh, kanggo nutupi atap lan uga bisa digunakake kanggo nutupi kolam kanggo nglindhungi iwak saka serangan heron nalika uga ora ngetokake godhong.

  • Multi Purpose Garden Netting

    Jaring Taman Multi Tujuan

    Jaring pelindung tanaman kebon dirancang kanggo nglindhungi kebon lan lanskap saka manuk, kewan lan penyusup liyane. Kasedhiya kanthi pirang-pirang ukuran.

  • Plastic Trellis Mesh

    Mesh Trellis Plastik

    Plastik Garden Trellis Mesh minangka HDPE UV bolongan kothak stabil sing diekstrusi ideal kanggo ndhukung tanduran pendakian, utawa perlindungan taman.

    Iki minangka alternatif entheng trellis kayu utawa kawat lan dilindhungi UV dadi awet.

  • Gutter Guard Mesh

    Gutter Guard Mesh

    Gutter guard bolong, talang plastik talang jala talenan nutupi jaring talang bolong gulung nganggo pancing kanggo godhong udan, Digunakake kanggo Piranti & Perbaikan Omah - Umume digunakake ing produk akuatik, pemuliaan unggas, tumindak alami, konstruksi sipil, perawatan produk akuatik, golf kebon pangayoman mesthi.

  • Pea & Bean Netting

    Jaring Kacang Kacang & Kacang

    Jaring Kacang Kacang lan Kacang polong minangka jaring polietilen sing diekstrusi ijo, dhukungan kanggo kacang pelari, kacang polong, kacang polong manis lan tanduran pendakian liyane - kanthi kacang buncis utamane entuk manfaat saka jaring nalika ditutup ing pigura.

  • Butterfly Netting

    Jaring Kupu

    Bolong jaring kupu digawe saka HDPE lan UV sing stabil, rasane kaya kain alus sing bisa disentuh lan bakal suwene pirang-pirang taun. Cahya cukup kanggo nyelehake langsung menyang tanduran lan cukup kuwat kanggo digunakake kanggo nutupi pigura, kandhang utawa gelung.

    Tumindak minangka alangan fisik ing antarane taneman & kupu-kupu supaya ora endhog lan banjur, ulat mangan palawija kasebut.

  • Shade Cloth

    Kain Shade

    Kain rajutan kita dirancang lan dibangun kanggo ngidini aliran udara supaya sampeyan luwih adhem lan ana macem-macem faktor tutup, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

    Kain Shade umume digunakake ing aplikasi sing ana gandhengane karo perlindungan perlindungan lan pertanian.

  • Protective Sleeve Netting

    Jaring Lengan Pelindung

    Jaring pelindung Cocog kanggo nglindhungi produk lan misahake produk ing kabeh aplikasi proses, penanganan, pengiriman lan panyimpenan. Mesh mbukak bentuk berlian ngilangi kelembapan, mula bisa nglindhungi karat lan karat. Panyimpenan ora bakal ngrusak, nyegah kerusakan ing permukaan njaba. Uga bisa digunakake kanggo bungkus woh-wohan lan sayuran, ringkes lan endah lan gampang digawa.

  • Fence Screen

    Layar Pagar

    Layar Pagar Privasi digawe saka bahan HDPE, patang sisi rampung nganggo bahan bertulang lan dilengkapi grommet ing kabeh papat pinggiran, banjur dikemas lan dikirim siap dipasang. Kain UV wis stabil supaya bisa tahan luntur lan njaga kekuwatan materi sajrone digunakake nganti pirang-pirang taun. Bisa gampang digantung nganggo ikatan zip kanggo instalasi. Iki asring digunakake kanggo pekarangan, taman, area kolam retensi, pengadilan, acara, balkon lan kebon.

  • Anti Hail Netting

    Jaringan Anti Hujan

    Net anti-hail dirancang kanggo nutupi wit apel, kebon anggur, kebon anggur lan omah kaca. Polietilen kerapatan tinggi, super stabil tumrap sinar UV, digunakake kanggo nyegah kerusakan udan ing macem-macem papan panen. Uga mbantu nglindhungi wit-witan lan woh-wohan saka manuk, sanajan isih bisa sunar srengenge.

    Jaring anti-udan entheng, fleksibel, lan gampang dipasang lan dicopot.

  • Olive Collect Netting

    Jaringan Olive Nglumpukake

    HDPE Olive Net kanggo Olive Harvest digawe saka bahan ringan fleksibel lan tahan lama bahan polietilen stabil UV.

    Jaring kasebut duwe macem-macem jinis meshe supaya bisa ngoptimalake cara panen zaitun lan woh-wohan.

    Uga bisa digunakake kanggo nglumpukake pirang-pirang woh-wohan kayata kenari, zaitun, kemiri lan kastanye dll.