Mesh Trellis Plastik

Mesh Trellis Plastik

Katrangan singkat:

Plastik Garden Trellis Mesh minangka HDPE UV bolongan kothak stabil sing diekstrusi ideal kanggo ndhukung tanduran pendakian, utawa perlindungan taman.

Iki minangka alternatif entheng trellis kayu utawa kawat lan dilindhungi UV dadi awet.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Plastik Garden Trellis Mesh minangka HDPE UV bolongan kothak stabil sing diekstrusi ideal kanggo ndhukung tanduran pendakian, utawa perlindungan taman.

Iki minangka alternatif entheng trellis kayu utawa kawat lan dilindhungi UV dadi awet.

Sampeyan uga bisa nggunakake bolong trellis iki minangka cara kanggo nggawe pagar asu utawa pager pitik. utawa dadi pager dalan kanggo bocah. Lan pasang supaya bocah-bocah tetep adoh saka kolam renang lan wilayah liyane sing ora apik ing halaman sampeyan.

Anggar bolong plastik kita kasedhiya kanthi ukuran bolongan 50x50mm, 20x20mm, 15x15mm lan 5x5mm. Bolong 50mm, 15mm lan 20mm bobote 280g / m² lan bolong 5mm bobote 300g / m².

Aplikasi umum kanggo pagar bolong plastik kalebu

➢ Anggar perimeter

➢ Perlindhungan kolam

➢ Pager kebon

➢ Perlindhungan kucing

➢ Area segawon / kewan ingon

Guards Penjaga wit

➢ Perlindhungan wit

➢ Jaring pendhukung tanduran munggah

➢ Perlindhungan winih

Protection Perlindhungan manuk

Parameter Tabel Produk

Bolong 50mm
TSG-FG05-5-50 0,5m x 5m 50mm x 50mm 4
TSG-FG05-30-50 0,5m x 30m 50mm x 50mm
TSG-FG1-3-50 1m x 3m 50mm x 50mm
TSG-FG1-5-50 1m x 5m 50mm x 50mm
TSG-FG1-30-50 1m x 30m 50mm x 50mm
TSG-FG12-3-50 1.2m x 3m 50mm x 50mm
TSG-FG12-5-50 1.2m x 5m 50mm x 50mm
20mm bolong
TSG-FG05-5-20 0,5m x 5m 20mm x 20mm 3
TSG-FG05-30-20 0,5m x 30m 20mm x 20mm
TSG-FG1-5-20 1m x 5m 20mm x 20mm
TSG-FG1-30-20 1m x 30m 20mm x 20mm
Bolong 15mm
TSG-FG05-5-15 0,5m x 5m 15mm x 15mm 2
TSG-FG05-30-15 0,5m x 30m 15mm x 15mm
TSG-FG1-5-15 1m x 5m 15mm x 15mm
TSG-FG1-30-15 1m x 30m 15mm x 15mm
5mm bolong
TSG-FG1-3-5 1m x 3m 5mm x 5mm 1
TSG-FG1-5-5 1m x 5m 5mm x 5mm
TSG-FG1-30-5 1m x 30m 5mm x 5mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita