Pegs Fixing Plastik

Pegs Fixing Plastik

Katrangan singkat:

Pasak plastik dirancang kanggo lembaran utawa tarub. Apik banget ing kanthong kit sampeyan, gampang dipasang ing lemah sing cukup lan padhang supaya bisa ndeleng kanthi jelas.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pasak plastik dirancang kanggo lembaran utawa tarub. Apik banget ing kanthong kit sampeyan, gampang dipasang ing lemah sing cukup lan padhang supaya bisa ndeleng kanthi jelas. 

Materi: PP

Werna: Ireng, Ijo, Kuning

Ukuran: minangka sarat sampeyan

Paket: minangka sarat sampeyan

Fitur

Bentuk conical yaiku supaya pasak bisa digiring menyang lemah kanthi gampang

Kepala bunder sing nyedhiyakake titik kontak lemah kaping pindho, kanggo nyuda risiko pasak ing lemah ing ketegangan lan ngindhari tali sing tetep ucul saka pancing.

Beda karo logam, pasak plastik ora bakal karat utawa rusak - bisa digunakake maneh lan gampang disimpen ing tas ransel utawa gardening.

Aplikasi Multi Tujuan kayata paver edging, lanskap lanskap, tikar gulma, gambut gawean  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita