Jaring Kacang Kacang & Kacang

Jaring Kacang Kacang & Kacang

Katrangan singkat:

Jaring Kacang Kacang lan Kacang polong minangka jaring polietilen sing diekstrusi ijo, dhukungan kanggo kacang pelari, kacang polong, kacang polong manis lan tanduran pendakian liyane - kanthi kacang buncis utamane entuk manfaat saka jaring nalika ditutup ing pigura.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jaring Kacang Kacang Kacang lan Kacang polong minangka jaring poliethelin sing diekstrusi, dhukungan kanggo kacang pelari, kacang polong, kacang polong manis lan tanduran pendakian liyane - kanthi kacang buncis utamane entuk manfaat saka jaring nalika ditutup ing pigura. 

Digawe saka PE, jaring bisa ngganti bolong logam, kothak wesi lan bahan sing rusak. Awet, entheng nanging kuwat lan bisa digunakake maneh saka siji mangsa menyang mangsa liyane, gampang dipasang lan tahan reagen eksternal.

4
3

Fitur

√ Jaring iki mbantu nyengkuyung tanduran pendakian anyar ing tahap awal tuwuh.

√ Papat sudhut bisa diatasi, sing gampang dipasang, digunakake maneh lan bisa didaur ulang ..

√ Ukuran bolong gedhe ngidini sampeyan gampang nandur tanduran sing endah lan panen kabeh sayuran tanpa angel utawa macet. Ndhukung kacang polong, tomat, anggur lan kacang-kacangan ..

√ Cocog banget kanggo anggur, sayuran, woh-wohan lan kembang, kayata loofah oyot, anggur, konektor anggur, honeysuckle, timun, lsp.

Parameter Tabel Produk

bolong kothak
Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong 4
TGS-PS174 1,7x4m 120X120MM
150x150mm
170x170mm
TGS-PS176 1,7x6m
TGS-PS17500 1,7x500m
TGS-PS171000 1,7x1000m
TGS-PS25 2x5m
TGS-PS2500 2x500m
TGS-PS21000 2x1000m
bolong sing diekstrusi
Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong 1
TGS-PT174 1,7x4m 100x100mm
120X120mm
150x150mm
170x170mm
TGS-PT176 1,7x6m
TGS-PT17500 1,7x500m
TGS-PT171000 1,7x1000m
TGS-PT25 2x5m
TGS-PT2500 2x500m
TGS-PT21000 2x1000m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita