Jaringan Olive Nglumpukake

Jaringan Olive Nglumpukake

Katrangan singkat:

HDPE Olive Net kanggo Olive Harvest digawe saka bahan ringan fleksibel lan tahan lama bahan polietilen stabil UV.

Jaring kasebut duwe macem-macem jinis meshe supaya bisa ngoptimalake cara panen zaitun lan woh-wohan.

Uga bisa digunakake kanggo nglumpukake pirang-pirang woh-wohan kayata kenari, zaitun, kemiri lan kastanye dll.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

HDPE Olive Net kanggo Olive Harvest digawe saka bahan ringan fleksibel lan tahan lama bahan polietilen stabil UV. 

Jaring kasebut duwe macem-macem jinis meshe supaya bisa ngoptimalake cara panen zaitun lan woh-wohan.

Uga bisa digunakake kanggo nglumpukake pirang-pirang woh-wohan kayata kenari, zaitun, kemiri lan kastanye dll.

Fitur

Ketahanan sing apik banget supaya ora bisa ilang panggantos sing asringKanthi ujung lan perforasi, bisa dilebokake ing lemah utawa digantung ing wit)

Jaring zaitun dilebokake ing sacedhake wit kanggo nyekel woh zaitun sing tiba sajrone panen, kanggo nyuda gosok ing antarane woh zaitun lan lemah kasar.

Ngindhari kontak ing antarane woh lan lemah

Kapadhetan Dhuwur nanging bobot entheng, Kekuwatan tarik

Kuatake sudhut kanggo nggantung

Anti banyu

Parameter Tabel Produk

Nomer Barang Ukurane Materi: PEBobot Gram
85g / sqm
 90g / sqm
 95g / sqm
100g / sqm
 105g / sqm
Werna: Ijo
TGS-GL-4-8 4x8m
TSG-GL-5-8 5x8m
TGS-GL-5-10 5x10 m
TGS-GL-6-12 6x12m
TGS-GL-7-12 7x12m
TSG-GL-8-12 8x12m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita