Jaring Taman Multi Tujuan

Jaring Taman Multi Tujuan

Katrangan singkat:

Jaring pelindung tanaman kebon dirancang kanggo nglindhungi kebon lan lanskap saka manuk, kewan lan penyusup liyane. Kasedhiya kanthi pirang-pirang ukuran.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jaring pelindung tanaman kebon dirancang kanggo nglindhungi kebon lan lanskap saka manuk, kewan lan penyusup liyane. Kasedhiya kanthi pirang-pirang ukuran.

Parameter Tabel Produk

Mesh Perlindhungan Kandang Woh

 1 (2) Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong
TGS-SL-110 1x8m 10X10mm
TGS-SL-210 2x4m 10X10mm
TGS-SL-21619 2x16m 19x19mm
TGS-SL-23219 2x32m 19x19mm
TGS-SL-210019 2x100 19x19mm
TGS-SL-215019 2x150 19x19mm

Jaring taman

 1 (3) Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong
TGS-SL-7100 7'x100 ' 1/4 "
1/2 "
3/4 "
TGS-SL-1414 14'x14 '
TGS-SL-14100 14'x100 '
TGS-SL-14200 14'x200 '

Pager Kancil Tugas abot

 1 (1) Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong
TGS-SL-150 1x100m 50x50mm
TGS-SL-1250 1.2x100m
TGS-SL-1550 1,5x100m
TGS-SL-1850 1,8x100 m
TGS-SL-250 2x100m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita