Rajutan Anti Burung Rajutan

Rajutan Anti Burung Rajutan

Katrangan singkat:

Jaring anti manuk rajutan digawe saka monofilament HDPE lan menehi perlindungan jangka panjang kanggo kabeh jinis tanduran lan tanduran tumrap kabeh manuk lan predator. Kisaran jembar kasedhiya nganti 20m kanggo wilayah sing luwih gedhe. Jangka umur netane 4-6 taun, gumantung karo kondisi panggunaan. Produk iki bisa digunakake bebarengan karo kurungan woh, kanggo nutupi atap lan uga bisa digunakake kanggo nutupi kolam kanggo nglindhungi iwak saka serangan heron nalika uga ora ngetokake godhong.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jaring anti manuk rajutan digawe saka monofilament HDPE lan menehi perlindungan jangka panjang kanggo kabeh jinis tanduran lan tanduran tumrap kabeh manuk lan predator. Kisaran jembar kasedhiya nganti 20m kanggo wilayah sing luwih gedhe. Jangka umur netane 4-6 taun, gumantung karo kondisi panggunaan. Produk iki bisa digunakake bebarengan karo kurungan woh, kanggo nutupi atap lan uga bisa digunakake kanggo nutupi kolam kanggo nglindhungi iwak saka serangan heron nalika uga ora ngetokake godhong.

Jaring Manuk Rajutan

Materi: PE

Ukuran bolong: 10mm x 10mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm,

Werna: Ijo, Ireng, Putih

Parameter Tabel Produk

Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong
TSG-BZ 2-3 2m x 10m tas pe / bolong + karton
TSG-BZ 2-5 2m x 50m pe tas / Bale
TSG-BZ 4-5 4m x 5m tas pe / bolong + karton
TSG-BZ 4-10 4m x 100m pe tas / Bale
TSG-BZ 5-10 5m x 5m tas pe / bolong + karton
TSG-BZ 8-14 5m x 100m pe tas / Bale
TSG-BZ 10-15 10m x 10m tas pe / bolong + karton
TSG-BZ 10-20 10m x 000m pe tas / Bale
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita