Gutter Guard Mesh

Gutter Guard Mesh

Katrangan singkat:

Gutter guard bolong, talang plastik talang jala talenan nutupi jaring talang bolong gulung nganggo pancing kanggo godhong udan, Digunakake kanggo Piranti & Perbaikan Omah - Umume digunakake ing produk akuatik, pemuliaan unggas, tumindak alami, konstruksi sipil, perawatan produk akuatik, golf kebon pangayoman mesthi.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Gutter guard bolong, talang plastik talang jala talenan nutupi jaring talang bolong gulung nganggo pancing kanggo godhong udan, Digunakake kanggo Piranti & Perbaikan Omah - Umume digunakake ing produk akuatik, pemuliaan unggas, tumindak alami, konstruksi sipil, perawatan produk akuatik, golf kebon pangayoman mesthi.  

Tutup Jala Gutter Guard

Materi: PP / PE

Werna: Ireng

Ukuran: 16 ft x 6in, 20 ft x 6in, 20ft x 7.1in,

2mm Kandel

Bolong sing Awet, Fleksibel Bisa Mbukak Mudhun Kanthi gampang & Digoreng Kanthi Gunting

Gampang Instal Ing Jinis Gutter

Tahan Godhong Lan Uwong Saka Nyumbat Lambung

Plastik Awet sing Ora Bakal Karat Utawa Korosi

Fitur

√ Supaya godhong lan rereget ora ana ing got.

√ Gampang dipotong lan dipasang.

√ Digawe saka bahan tahan lama sing ora bakal teyeng.

√ Kanthi gampang Dibukak.

√ Apik kanggo nglindhungi got, downspout, lan saluran.

√ Pancing Klip Cerdas mbantu ndandani lan nyepetake bolong yen dibutuhake.

Parameter Tabel Produk

Bobot umume 190g / sqm
Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong 2
TGS-SC-16 16cmx6m 10X10MM
TGS-SC-15 15cmx6m
TGS-SC-18 18cmx8m
bukti abot tugas abot 420g / sqm
Nomer Barang Ukurane Ukuran Bolong 1
TGS-SCZ-16 16cmx6m 4X4MM
TGS-SCZ-15 15cmx6m
TGS-SCZ-18 18cmx8m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita