Net Cover Lemah

Net Cover Lemah

Katrangan singkat:

Tikar ganja sing dirancang kanggo industri hortikultura. Cocog kanggo taman omah lan ing endi wae sampeyan pengin mandheg tuwuh ganja tanpa bahan kimia sing mbebayani.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tikar ganja sing dirancang kanggo industri hortikultura. Cocog kanggo taman omah lan ing endi wae sampeyan pengin mandheg tuwuh ganja tanpa bahan kimia sing mbebayani.

Materi: PP

Werna: Ireng / Putih kanthi garis ijo.

Fitur

Garis ijo kanggo mbantu tata letak lan tanduran

Telati sing kuwat banyu lan banyu, Ayo hawa lan banyu liwat kanggo nglindhungi kelembapan lemah lan njaga regane

Nyegah tuwuh suket ing peternakan sayuran

Gampang dipasang lan gampang dipotong nganggo gunting.

Parameter Tabel Produk

Nomer Barang Ukurane Materi: PPBobot Gram 90g / sqm

 95g / sqm

100g / sqm
 110g / sqm10

TGS-FC-1-5 1x5m
TGS-FC-1-50 1x50m
TSG-FC-1-100 1x100m
TGS-FC-2-5 2x5m
TGS-FC-2-50 2x50m
TSG-FC-2-100 2x100m
TGS-FC-3-5 3x5m
TSG-FC-3-50 3x50m
TSG-FC-3-100 3x100m
TGS-FC-4-5 4x5m
TGS-FC-4-50 4x50m
TGS-FC-4-100 4x100m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita