Layar Pagar

Layar Pagar

Katrangan singkat:

Layar Pagar Privasi digawe saka bahan HDPE, patang sisi rampung nganggo bahan bertulang lan dilengkapi grommet ing kabeh papat pinggiran, banjur dikemas lan dikirim siap dipasang. Kain UV wis stabil supaya bisa tahan luntur lan njaga kekuwatan materi sajrone digunakake nganti pirang-pirang taun. Bisa gampang digantung nganggo ikatan zip kanggo instalasi. Iki asring digunakake kanggo pekarangan, taman, area kolam retensi, pengadilan, acara, balkon lan kebon.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Layar Pagar Privasi digawe saka bahan HDPE, patang sisi rampung nganggo bahan bertulang lan dilengkapi grommet ing kabeh papat pinggiran, banjur dikemas lan dikirim siap dipasang.

Kain UV wis stabil supaya bisa tahan luntur lan njaga kekuwatan materi sajrone digunakake nganti pirang-pirang taun.

Bisa gampang digantung nganggo ikatan zip kanggo instalasi. Iki asring digunakake kanggo pekarangan, taman, area kolam retensi, pengadilan, acara, balkon lan kebon.

Layar pager ngidini aliran udara lan banyu bisa dilalekake, kurang entuk angin lan udan, mbantu supaya tetep aman ing pager.

Kita mung nggunakake bahan prawan, dudu daur ulang, mula kain kasebut nduweni umur dawa ing srengenge ruangan.

Rincian Produk

Pilihan Warna: Ireng, Pasir, Ijo

Bahan: Kain HDPE 180g / sqm, tingkat shade 90%

Cocog Kanggo Pagar: 6 Kaki Pagar Dhuwur

Length: Minangka panjaluk

Quantities Grommet: Minangka panjaluk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita