FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Kirimake spesifikasi rinci lan bakal menehi rega pabrik paling apik. 

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Nggih Mangga wenehi spesifikasi sampeyan. Yen spesifikasi produk persis kaya sing kita gawe ing mesin, MOQ bisa dadi jumlah cilik. Yen produk disesuaikan, MOQ bakal 1000kgs. 

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu utama 25-30 dina kanggo siji kontainer sawise nampa pembayaran setoran. Mangga kirim priksaan lan ngrembug babagan rinciane. 

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

1. Simpenan 30% sadurunge,70% saldo karo salinan B / L.

2. LC nalika ndeleng

Apa garansi produk?

Kita target dadi pemasok tulus kanggo saben klien. Kita yakin bakal entuk asil sing paling apik yen jujur ​​lan ora egois kanggo kabeh pihak.

Mangga deleng katalog. Kita nggawe mesin netting lan ngekspor mesin kasebut. Kabeh jaring digawe dening mesin dhewe. Dadi kita bisa njamin kualitas 100%, 

Pengin kerja sama kita?