Jaring Anti Burung sing diekstrusi

Jaring Anti Burung sing diekstrusi

Katrangan singkat:

Nglindhungi kebon sampeyan - Aja ngenteni hama, menjangan lan manuk ngrampok kebon sampeyan.

Lindhungi kembang, woh-wohan, woh wohan beri lan sayuran lan aja lali terus ngrusak wong liya.

Gampang dipasang, praktis lan aman, jala tahan lama sing tahan suwene pirang-pirang taun.

Struktur pendhukung manuk nggawe cahya lan kelembapan bisa nggayuh woh lan palawija.

100% Merek anyar lan kualitas tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Nglindhungi kebon sampeyan - Aja ngenteni hama, menjangan lan manuk ngrampok kebon sampeyan.

Lindhungi kembang, woh-wohan, woh wohan beri lan sayuran lan aja lali terus ngrusak wong liya.

Gampang dipasang, praktis lan aman, jala tahan lama sing tahan suwene pirang-pirang taun.

Struktur pendhukung manuk nggawe cahya lan kelembapan bisa nggayuh woh lan palawija.

100% Merek anyar lan kualitas tinggi.

Jaring Burung sing Diekstrusi

Materi: PE

Ukuran bolong: 10mm x 10mm, 12mm x 12mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm, 40mm x 40mm

Werna: Ijo, Ireng

Parameter Tabel Produk

Nomer Barang  Ukurane  Ukuran Bolong
TSG-LX 2-3 2m x 3m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 2-5 2m x 5m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 2-10 2m x 10m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 4-5 4m x 5m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 4-10 4m x 10m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 4-75 4m x 75m tas pe
TSG-LX 4-150 4m x 150m tas pe
TSG-LX 5-10 5m x 10m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 8-14 8m x 14m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 8-20 8m x 20m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 10-15 10m x 15m tas pe / bolong + karton
TSG-LX 10-20 10m x 20m tas pe / bolong + karton
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita