Jaring Kupu

Jaring Kupu

Katrangan singkat:

Bolong jaring kupu digawe saka HDPE lan UV sing stabil, rasane kaya kain alus sing bisa disentuh lan bakal suwene pirang-pirang taun. Cahya cukup kanggo nyelehake langsung menyang tanduran lan cukup kuwat kanggo digunakake kanggo nutupi pigura, kandhang utawa gelung.

Tumindak minangka alangan fisik ing antarane taneman & kupu-kupu supaya ora endhog lan banjur, ulat mangan palawija kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bolong jaring kupu digawe saka HDPE lan UV sing stabil, rasane kaya kain alus sing bisa disentuh lan bakal suwene pirang-pirang taun. Cahya cukup kanggo nyelehake langsung menyang tanduran lan cukup kuwat kanggo digunakake kanggo nutupi pigura, kandhang utawa gelung.

Tumindak minangka alangan fisik ing antarane taneman & kupu-kupu supaya ora endhog lan banjur, ulat mangan palawija kasebut.

Uga migunani kanggo nglindhungi kolam saka lebu lan Kuntul sing tiba.

Ukuran bolong 6mmx6mm

Paket: Baled utawa gulung nganggo tas PE.

Kanthi ukuran jembaré 4m, 6m, 8m lan 12m, sampeyan bisa kanthi gampang nutupi kurungan lan struktur gedhe lan amarga jaring gampang diatur, mula bakal ditutupi bingkai sayuran utawa dhukungan kebon. 

Fitur

→ 6mm bolong cukup cilik kanggo njaga kupu-kupu

→ Diproduksi saka 100% polietilen

→ UV stabil nganti umur dawa

→ Gampang ditangani

→ Mbuwang pigura pangreksan potong, gelungan lan struktur

→ Cahya kanggo nyelehake langsung liwat tanduran

→ Nyedhiyakake perlindungan tambahan saka manuk, game, lan kewan ingon

Parameter Tabel Produk

jembaré dawane  
4M 4M
6M 5M
8M 10M
10M 25M
12M 50M

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita