Jaringan Anti Hujan

Jaringan Anti Hujan

Katrangan singkat:

Net anti-hail dirancang kanggo nutupi wit apel, kebon anggur, kebon anggur lan omah kaca. Polietilen kerapatan tinggi, super stabil tumrap sinar UV, digunakake kanggo nyegah kerusakan udan ing macem-macem papan panen. Uga mbantu nglindhungi wit-witan lan woh-wohan saka manuk, sanajan isih bisa sunar srengenge.

Jaring anti-udan entheng, fleksibel, lan gampang dipasang lan dicopot.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Net anti-hail dirancang kanggo nutupi wit apel, kebon anggur, kebon anggur lan omah kaca. Polietilen kerapatan tinggi, super stabil tumrap sinar UV, digunakake kanggo nyegah kerusakan udan ing macem-macem papan panen.

Uga mbantu nglindhungi wit-witan lan woh-wohan saka manuk, sanajan isih bisa sunar srengenge.

Jaring anti-udan entheng, fleksibel, lan gampang dipasang lan dicopot.

Materi: PE

Werna: Putih, Transparan

Bobot: 45gsm, 60gsm, 70gsm, 90gsm

Paket: Baled / Rolls

Fitur

→ Proteksi tahan luh sing kuwat.

→ Proteksi busuk lan jamur

→ kekuatan bolong sing luwih apik

Parameter Tabel Produk

Nomer Barang Ukurane 1-cropped
TGS-BB-6-30 6x30m
TGS-BB-8-8 8x8m
TGS-BB-8-30 8x30m
TGS-BB-8-50 8x50m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita