Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Jiangsu Three Sheep Garden Products Co., Ltd. dununge ana ing Changzhou, provinsi Jiangsu, China, sepur kacepetan siji jam saka Shanghai. Rong bandara udakara 40 menit nyopir ing sacedhake.

We are the pabrikan lan sudagar saka macem-macem barang plastik kayata Anti Bird Netting, Plastik Trellis, Netting Dhukungan Tanduran, Gutter Guard Mesh, Netting Lengan, Pagar Rusa, Pea lan Netting Kacang Kacang, Netting Anti Hail, Netting Serangga, net shade, aksesoris lsp.

Pabrik kasebut ditemokake ing taun 2008, lan duwe pengalaman pesenan ekspor manufaktur 13 taun. Dilayani 20 lini produksi lan saiki saya tambah. Kejabi kualitas produk, Kita uga penting kanggo pangembangan lan inovasi, khusus kanggo ngembangake macem-macem barang plastik lan ngrancang cara paket sing luwih apik kanggo nyukupi kebutuhan bea cukai. Produk kita diekspor menyang kabeh enem bawana kajaba Antartika, lan kita minangka salah sawijining pemasok paling supermarket sing paling setya. Kita bakal mesthi ngormati kontak apa wae karo kita.

Jiangsu Three Sheep Garden Products Co., Ltd.

3
2
4

Napa Pilih Kita

1, Pabrik nganggo BSCI, wewenang Sedex.

2, Wektu pangiriman cepet.

3, Sampel gratis kasedhiya.

4, Cara paket fleksibel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

5, Kontrol kualitas ketat.

6, OEM & ODM kasedhiya.

Pemasok pusat kebon 7, 13 taun, distributor produk kebon, Aldi, Lidl, Tesco, Auchan, Walmart, rega Fix, lan jinis pelanggan liyane.

8, Macem-macem jaring taman bisa dipilih. 

1
2

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita