Paling laris

  • Extruded Anti Bird Net

    Jaring Anti Burung sing diekstrusi

    Nglindhungi kebon sampeyan - Aja ngenteni hama, menjangan lan manuk ngrampok kebon sampeyan. Lindhungi kembang, woh-wohan, woh wohan beri lan sayuran lan aja lali terus ngrusak wong liya. Gampang dipasang, praktis lan aman, jala tahan lama sing tahan suwene pirang-pirang taun. Struktur pendhukung manuk nggawe cahya lan kelembapan bisa nggayuh woh lan palawija. 100% Merek anyar lan kualitas tinggi. Bahan: Ukuran PE Mesh: 10mm x 10mm, 12mm x 12mm, 15mm x 15mm, 20mm x 20mm, 25mm x 25mm, 40mm x 40mm Warna: Ijo, Ireng ...

  • Knitted Anti Bird Net

    Rajutan Anti Burung Rajutan

    Jaring anti manuk rajutan digawe saka monofilament HDPE lan menehi perlindungan jangka panjang kanggo kabeh jinis tanduran lan tanduran tumrap kabeh manuk lan predator. Kisaran jembar kasedhiya nganti 20m kanggo wilayah sing luwih gedhe. Jangka umur netane 4-6 taun, gumantung karo kondisi panggunaan. Produk iki bisa digunakake bebarengan karo kurungan woh, kanggo nutupi atap lan uga bisa digunakake kanggo nutupi kolam kanggo nglindhungi iwak saka serangan heron nalika uga ora ngetokake godhong. Bahan: PE Mesh Ukuran: ...

  • Multi Purpose Garden Netting

    Jaring Taman Multi Tujuan

    Jaring pelindung tanaman kebon dirancang kanggo nglindhungi kebon lan lanskap saka manuk, kewan lan penyusup liyane. Kasedhiya kanthi pirang-pirang ukuran. Proteksi Kandang Woh Mesh Item Ukuran Ukuran Mesh Ukuran TGS-SL-110 1x8m 10X10mm TGS-SL-210 2x4m 10X10mm TGS-SL-21619 2x16m 19x19mm TGS-SL-23219 2x32m 19x19mm TGS-SL-210019 2 × 100 19x19mm TGS-SL- 215019 2 × 150 19x19mm Jaring taman Ukuran Barang Ukuran Mesh Ukuran TGS-SL-7100 7′x100 ′ 1/4 ″ 1/2 ...

  • Pea & Bean Netting

    Jaring Kacang Kacang & Kacang

    Jaring Kacang Kacang lan Kacang polong minangka jaring poliethelin sing diekstrusi, dhukungan kanggo kacang pelari, kacang polong, kacang polong manis lan tanduran pendakian liyane - kanthi kacang buncis utamane entuk manfaat saka jaring nalika ditutup ing pigura. Digawe saka PE, jaring bisa ngganti bolong logam, kothak wesi lan bahan sing rusak. Awet, entheng nanging kuwat lan bisa digunakake maneh saka siji mangsa menyang mangsa liyane, gampang dipasang lan tahan reagen eksternal. √ Jaring iki mbantu nyengkuyung tanduran pendakian anyar ing ...

Rekomendasi Produk

Plastic Trellis Mesh

Mesh Trellis Plastik

Plastik Garden Trellis Mesh minangka HDPE UV bolongan kothak stabil sing diekstrusi ideal kanggo ndhukung tanduran pendakian, utawa perlindungan taman. Iki minangka alternatif entheng trellis kayu utawa kawat lan dilindhungi UV dadi awet. Sampeyan uga bisa nggunakake bolong trellis iki minangka cara kanggo nggawe pagar asu utawa pager pitik. utawa dadi pager dalan kanggo bocah. Lan pasang supaya bocah-bocah tetep adoh saka kolam renang lan wilayah liyane sing ora apik ing halaman sampeyan. Anggar bolong plastik kita kasedhiya kanthi ukuran bolongan ...

Gutter Guard Mesh

Gutter Guard Mesh

Gutter guard bolong, talang plastik talang jala talenan nutupi jaring talang bolong gulung nganggo pancing kanggo godhong udan, Digunakake kanggo Piranti & Perbaikan Omah - Umume digunakake ing produk akuatik, pemuliaan unggas, tumindak alami, konstruksi sipil, perawatan produk akuatik, golf kebon pangayoman mesthi. Bahan Penutup Gutter Guard Mesh: Warna PP / PE: Ireng Ukuran: 16 ft x 6in, 20 ft x 6in, 20ft x 7.1in, Tebal 2mm Tahan Lama, Mesh Fleksibel Bisa Cepet Dibukak & Dipotong Kanthi Panjang ...

Pea & Bean Netting

Jaring Kacang Kacang & Kacang

Jaring Kacang Kacang lan Kacang polong minangka jaring poliethelin sing diekstrusi, dhukungan kanggo kacang pelari, kacang polong, kacang polong manis lan tanduran pendakian liyane - kanthi kacang buncis utamane entuk manfaat saka jaring nalika ditutup ing pigura. Digawe saka PE, jaring bisa ngganti bolong logam, kothak wesi lan bahan sing rusak. Awet, entheng nanging kuwat lan bisa digunakake maneh saka siji mangsa menyang mangsa liyane, gampang dipasang lan tahan reagen eksternal. √ Jaring iki mbantu nyengkuyung tanduran pendakian anyar ing ...

Butterfly Netting

Jaring Kupu

Bolong jaring kupu digawe saka HDPE lan UV sing stabil, rasane kaya kain alus sing bisa disentuh lan bakal suwene pirang-pirang taun. Cahya cukup kanggo nyelehake langsung menyang tanduran lan cukup kuwat kanggo digunakake kanggo nutupi pigura, kandhang utawa gelung. Tumindak minangka alangan fisik ing antarane taneman & kupu-kupu supaya ora endhog lan banjur, ulat mangan palawija kasebut. Uga migunani kanggo nglindhungi kolam saka lebu lan Kuntul sing tiba. Paket ukuran 6mmx6mm ukuran bolong: Baled utawa gulung nganggo tas PE ...

Shade Cloth

Kain Shade

Kain rajutan kita dirancang lan dibangun kanggo ngidini aliran udara supaya sampeyan luwih adhem lan ana macem-macem faktor tutup, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kain Shade umume digunakake ing aplikasi sing ana gandhengane karo perlindungan perlindungan lan pertanian. 35% -100% tingkat iyub-iyub Kasedhiya ing macem-macem warna kayata putih, ireng, coklat, kuning, abang lan ijo Digawe saka HDPE sing stabil HDPE Kuat, awet lan tahan nyuwek lan bosok Kasedhiya jembaré 1m- 12m, dawa kaya panjaluk Pita + Ta ...

Fence Screen

Layar Pagar

Layar Pagar Privasi digawe saka bahan HDPE, patang sisi rampung nganggo bahan bertulang lan dilengkapi grommet ing kabeh papat pinggiran, banjur dikemas lan dikirim siap dipasang. Kain UV wis stabil supaya bisa tahan luntur lan njaga kekuwatan materi sajrone digunakake nganti pirang-pirang taun. Bisa gampang digantung nganggo ikatan zip kanggo instalasi. Iki asring digunakake kanggo pekarangan, taman, area kolam retensi, pengadilan, acara, balkon lan kebon. Layar pager ngidini aliran udara lan banyu bisa mbukak, nyekel ...

Anti Hail Netting

Jaringan Anti Hujan

Net anti-hail dirancang kanggo nutupi wit apel, kebon anggur, kebon anggur lan omah kaca. Polietilen kerapatan tinggi, super stabil tumrap sinar UV, digunakake kanggo nyegah kerusakan udan ing macem-macem papan panen. Uga mbantu nglindhungi wit-witan lan woh-wohan saka manuk, sanajan isih bisa sunar srengenge. Jaring anti-udan entheng, fleksibel, lan gampang dipasang lan dicopot. Bahan: Warna PE: Putih, Bobot Transparan: 45gsm, 60gsm, 70gsm, 90gsm Paket: Baled / Rolls → Kuat, luh ...

Olive Collect Netting

Jaringan Olive Nglumpukake

HDPE Olive Net kanggo Olive Harvest digawe saka bahan ringan fleksibel lan tahan lama bahan polietilen stabil UV. Jaring kasebut duwe macem-macem jinis meshe supaya bisa ngoptimalake cara panen zaitun lan woh-wohan. Uga bisa digunakake kanggo nglumpukake pirang-pirang woh-wohan kayata kenari, zaitun, kemiri lan kastanye dll. Kekiatan sing apik banget supaya ora bisa ilang panggantos sing asring (Kanthi ujung lan perforasi, bisa dilebokake ing lemah utawa digantung ing wit) Jaring zaitun ditata ...

PAWARTA

  • Situs web anyar www.3sheepgarden.com

    Para Pelanggan, Wis rampung nganyari situs web. Sugeng kirim priksaan kanggo kita. Kita ing kene kapan wae. Thanks & Best Regards produk 3sheepgarden